• Søndag 26. mai 2019 kl 06
    Delvis skyet. 7° kl. 06. Svak vind, 2 m/s fra nord-nordvest. Det er ikke ventet nedbør mellom kl. 06 og 12.

Vevsidene …

...er kortreiste, og i miljøvennlige farver. Vevmester er Ketil Svendsen, bundet til sidene med disse lenkene:

Kaldt – og snart glatt!

Det blir kaldere i været, og vi som bor langs en elv og et vann merker dette bedre enn mange andre. Ytre parkeringsplass holder gjerne 3-5 grader lavere temperatur enn YR.no sitt lokalvarsel for Neshaugen. Dette varselet finner du til høyre på siden vår: Klikk, og du får opp flere relevante varsel for Torvetua!

Nedbør i form av sne skal komme til helgen, og ellers kan vi vente en lang vinter med glatte fortau, sleipe veier og parkeringsplasser vakkert dekorert med klink is.

Derfor: Salt er kjøpt inn. Alle bør kjenne sin besøkelsestid for en omgang med spaden! Saltet ligger i sekker i de gule plastkassene. Prioriter fortau, bakker og parkeringsplass.

Brøyting og generell salting utføres av innleid firma, men husk at et væromslag ikke nødvendigvis betyr at brøytebil er på plass med én gang …

På den annen side kan dette bli en fin anledning til å finne frem akebrett, rattkjelker, ski, truger, brodder og skøyter! En fin akebakke ligger på andre siden av Birkelandsvannet, like unna gode skøytemuligheter. Skiløyper dukker opp i Myrdalen og på Totland. Hvem vet; det kan bli hvit jul i Bergen også!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*