union_jack

Arkiv

Kalkulator for hobbysnekkere!
  • En feil oppstod, som antagelig betyr at strømmen er nede. Prøv igjen senere.

Vevsidene …

...er kortreiste, og i miljøvennlige farver. Vevmester er Ketil Svendsen, bundet til sidene med disse lenkene:

Nye sider!

zwentzenVåre gamle sider, (dog nyere enn våre eldste sider) laget med Google sin gratisløsning googlepages, møtte i år en ublid skjebne i form av ikke-eksistensen til nettopp googlepages. Google mente sites var et bedre konsept; det mente ikke vi. 

ugle

Vi tar natten til hjelp, vevmesteren og naboen i treet utenfor. Foto: Ketil Svendsen

Tiden var dessuten overmoden for en «revamp» av både design, innhold og brukeropplevelse. Våre nye sider er laget med WordPress, et åpen kildekode-rammeverk for vevlogg og nettsider. Gratis lunch, og greier. 

Jeg har tatt side for side, og kost meg med oppdatering av stoff, bilder, funksjonalitet, og slikt. Vevsider er ikke noe jeg gjør til vanlig, så jeg lærer mens jeg feiler – evt gjør noe riktig. 

Kom gjerne med historier, bilder eller innspill til lenker, tjenester, tema og annet dere vil at sidene skal inneholde! («leave a reply» under, eller velg Vevmester i den lille epostmenyen til høyre). 

Vevmester Ketil

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*