union_jack

Arkiv

Kalkulator for hobbysnekkere!
  • En feil oppstod, som antagelig betyr at strømmen er nede. Prøv igjen senere.

Vevsidene …

...er kortreiste, og i miljøvennlige farver. Vevmester er Ketil Svendsen, bundet til sidene med disse lenkene:

Velkommen til oss på Torvetua!

Torvetua ligger på Neshaugen, et ca. 60 mål stort naturskjønt område på Kirkebirkeland ved Birkelandsvannet i Fana, Bergen kommune. Sameiet på i alt 40 miljøboliger ble opprettet høsten 1999. Torvetua avgrenses i sør og vest av Birkelandsvannet, elven fra Myrdalsvannet i sørøst, skog og våtmark i nord og nordøst.

Ved et første øyekast er det nok den ukantede kledningen i villmarkspanel og torven på taket som faller i øynene. Men bak fasaden og under bakken er det vel så spennende. Vi har blant annet sortvannsbesparende vakuumtoaletter. Du har kanskje sittet på et sånt over en norsk fjord?

Har du lyst til å vite mer, kan du finne mer informasjon på sidene våre. Du kan også kontakte oss med spørsmål.

Kommentarer er avsluttet.