union_jack

Arkiv

Kalkulator for hobbysnekkere!
  • En feil oppstod, som antagelig betyr at strømmen er nede. Prøv igjen senere.

Vevsidene …

...er kortreiste, og i miljøvennlige farver. Vevmester er Ketil Svendsen, bundet til sidene med disse lenkene:

Informasjon fra styret

Litt informasjon. Da er vi i gang med litt anleggsarbeid igjen….

Fra mandag 3.9. blir det noe anleggsarbeid på Torvetua. CanalDigital/Telenor asfalterer stedene hvor de fjernet asfalt ifbm. legging av fiberkabel. I dette har styret ikke noe føring, men på forespørsel fikk vi opplyst at arbeidet skal utføres førstkommende mandag.

På mandag starter også asfalteringsarbeidet som styret har bestilt for huseierlaget. De første dagene vil gå med til grunnarbeid (forarbeid). Det utfører Hylland AS for Asfalt&Maskin AS som skal legge asfalten. Forarbeidet vil også foregå på ettermiddags- og kveldstid.

Veistrekningen nr. 25 til nr.37 blir ikke asfaltert i denne omgang pga. manglende midler i budsjettet. Derfor kaller jeg heller ikke inn til et møte nå hvor berørte parter kunne diskutere hvorvidt de ønsker asfalt eller ikke. Det er dessverre heller ikke midler til strekningen nr.3 til nr.9 i år

Om noen eventuelt ønsker asfaltering på egen tomt (for egne kostnader), så ta kontakt med Johannes senest i løpet av helgen. Så kan jeg videreformidle det på befaringen på mandag.

Angående gatebelysning skulle det gjøres i løpet av august, men elektrikeren/leverandøren er forsinket. Derfor vil det ikke være lys i lampene noen uker fremover. Det er ikke mulig å sette strøm på de gamle lampene grunnet jordfeil. Vi jobber med saken, men dessverre vil det være litt mørkt om kvelden/ natten en stund fremover.

Johannes

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*