union_jack

Arkiv

Kalkulator for hobbysnekkere!

Vevsidene …

...er kortreiste, og i miljøvennlige farver. Vevmester er Ketil Svendsen, bundet til sidene med disse lenkene:

Info om Totlandsveien fra kommunen!

Fra Veivesenet (og noe vi bør legge oss på hjertet om refleksbruk):

«Vedlagt er et infoskriv (se også under) vedrørende skoleveg for barn som passerer vårt anleggsområde til/fra Ulsmåg skole. Vi arbeider som dere sikkert har fått med dere med å sette opp en støttemur langs stien på nedsiden av Totlandsvegen. Vi har satt i verk tiltak med trafikkdirigenter som skal lede barna forbi maskinene.

Skrivet skal distribueres gjennom Ulsmåg skole, men lurte på om du  også kunne lagt skrivet ut på Torvetuas nettside?

Legg også merke til at vegvesenet i morgen tidlig mellom 07-09 vil dele ut refleksvester og reflekser til skolebarna, da vi svært gjerne ønsker at barna benytter dette når de passerer anlegget. Om foreldre har spørsmål kan de gjerne være med. Vi vil stå ved starten av stien, like etter snarvegen opp til Torvetua.»

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*