union_jack

Arkiv

Kalkulator for hobbysnekkere!

Vevsidene …

...er kortreiste, og i miljøvennlige farver. Vevmester er Ketil Svendsen, bundet til sidene med disse lenkene:

Min tue: 40 historier

For all del: ikke lev ut forfattermyten.

Her finner du alle innlegg i føljetongen «Min torvetue»:

Vi starter igjen, etter en sommerlig kunstpause (husker dere sommeren?), med å få stafetten «Min Torvetue» tilbake på skinnene —

Nestemann ut blir presentert på fredag!

Men ingen grunn til uro! Listen legges uformelt på bakkenivå, og bidrag kan være en historie, et turforslag, et bilde — blomster i haven, fall på ski, himmelen i går, en nær-Block Watne-opplevelse osv osv — eller bare noen ord om hvordan du og din familie opplever Torvetua. Hva setter du pris på?  …eller noe helt annet.

Ketil

3 kommentarer tilMin tue: 40 historier

 • Jarek Semik # 73

  [Til min torvetue: Vikar] He Ketil,

  Fantastisk historie selv om min intuisjon sier at et eller annet sted på «hin siden»» av Oselven ligget det begravet en øks med et gammelt og størknet haneblod.
  «De evige hønsegårder» – denne frasen vil jeg gjerne låne med din tillatelse ved en eller annen anledning:-)).

 • Jarek Semik # 73

  [Til Min torvetue: #29] Så snart solen begynner å varme disse breddegradene opp (ikke, som nå, bare svakt belyse dem,skal jeg gå å ta denne benken til Idar i nærmere øyesyn. Fin og velskreven tekst.

 • Gisle

  [Til min torvetue: #29] Mange gode minner i dette svært så velskrevne innlegget Niels Bo. Det var fantastisk å dele de 6 årene vi hadde på Torvetua med så så gode naboer.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*