union_jack

Arkiv

Kalkulator for hobbysnekkere!

Vevsidene …

...er kortreiste, og i miljøvennlige farver. Vevmester er Ketil Svendsen, bundet til sidene med disse lenkene:

Fra forrige vevsider

Sakset fra våre gamle vevsider. Enkelte lenker er utdaterte:

Året 2009

 • (190909) Dugnad: Høstdugnad lørdag 19. september, klokken 12-1600. I år er temaet vegetasjon. Rydding og kutting ved gråvann nord, generell kutting av greiner, slåing av gress og fjerning av sandkasse ved vannverket.. Husk egnet verktøy, kaffe, drikke og egnede klær! Vel møtt, alle sammen! Dugnadsleder er Bente Bratland.
 • (090509) Dugnad: Vårdugnad lørdag 9. mai, klokken 12-1700. Vi rydder til søttendes, og renser gråvann nord. Husk hansker og oljehyre til sistnevnte prosjekt! Dugnadsleder er Bente Bratland. Vel møtt! Oppsamlingsdugnad, bl.a. på lekeplassen kommer ved senere anledning.

Året 2008

 • (040808) Video: Gisle Østraat snurrer film på nett, og en av uglene på Torvetua har hovedrolle! [uglesnutt]
 • (150508) Dugnad: Lørdag 24. mai blir det vårdugnad på Torvetua. Vi håper mange kan stille! Husk å skrive dere på listen slik at timeantallet blir notert. Fremmøte ved innerste bosshus. I tillegg til de vanlige postene, står en del vedlikehold på sort- og gråvann for tur. Dere vil også ha sjansen til en omvisning i det «nye» vannverket vår: Magical Mystery Tour!  Tid: Lørdag 24. mai kl 12-1600. Hvis datoen ikke skulle passe, kan vi gjerne arrangere en ekstra dugnad senere.
 • kjempebjoernkjeks02bkjempebjoernkjeks01b(150508) Vi minner igjen om forekomstene av kjempebjørnkjeks (klikk på bildene!) på Torvetua. Dette er planter bl.a. Naturvernforbundet advarer mot, og som det er  skadelig å komme i hudkontakt med.  Plantene bør fjernes, og da bør en være iført hansker og heldekkende klær. Les artikkel i BT [ekstern lenke]. Der er planter både langs elven fra innkjørselen, og nede ved pumpehuset. Noen som er med på en mini-dugnad?

Året 2007

 • (110607) Henvendelse: 4H i Hordaland har sendt oss en henvendelse om vi er interessert i å starte opp en 4H-klubb, for de mellom 10 og 19 år, med utgangspunkt i Torvetua. Les brevet på to sider her [pdf].
 • (091007) Dugnad: Lørdag førstkommende blir det høst/vinterdugnad på Torvetua. Vi håper alle stiller, ikke bare for dugnadspengene som kommer i retur, men for å gjøre det fint rundt oss  🙂  Husk varme klær, og å skrive dere på listen slik at timeantallet blir notert. Hvis været tillater det, er det fare for grilling. Ellers skal vi si gløgg? Frysevarer skulle i hvert falll ha gode kår! Tid: Lørdag 13. oktober kl 12-1600.
 • (300907) Anbefales: Ikke for å drive reklame, men hvor mange restauranter (utenom Egon-kjeden) finner du i Fana? La oss støtte den som finnes! El Toro tapasbar og restaurant [ekstern lenke] har åpnet i de gamle postlokalene/spillebulen/fetevaren på Kalandseidet (et lite sted som også har hatt jernbanestasjon, fangeleir, flyplassplaner, nærbutikk, poståpneri, bilbutikk og Kurt Oddekalv), drøye 5 minutter med bil unna. Rikholdig og stilfull meny: tapas, pizza, burritos, grill osv; tapasen som ble testet var perfekt, servicen hyggelig, lokalene trivelige og barnevennlige. Litt overraskende med spanske spesialiteter på denne lokaliteten kanskje, men la oss håpe de overlever! Take away og catering vil forhåpentligvis hjelpe driften i et potensielt konservativt nærmiljø. Kanskje venne- eller søndagsmiddagen her?  –Ketil i #33
 • (280807) Sensommerfest 2007! Styret har med dette gleden av å invitere alle på Torvetua til sensommerfest 2007! Dato: Lørdag 1. september. Vi samles ved den indre parkeringsplassen rundt klokken 1800, og selvsagt fyrer vi opp fellesgrillen! Kanskje blir det også is til de minste. Mat og drikke holdes av den enkelte. Vi tar forbehold om godt vær! Med vennlig hilsen Styret.
 • (180807) Nesttunvassdragets venner inviterer til åpningen av Midtun bro 28.08.07 kl. 18.00. Åpningen av den flott nyrestaurerte broen, og den lille parken rundt, skjer ved byrådsleder. Mer info her: [ekstern lenke] og i dette dokumentet [pdf]. TV-innslag på lokal-NRK [ekstern lenke].
 • Kurt Oddekalv har vært på besøk, og har funnet kjempebjørnkjeks (klikk på bildene!) på Torvetua. Dette er planter bl.a. Naturvernforbundet advarer mot, og som det er  skadelig å komme i hudkontakt med.  Plantene bør fjernes, og da bør en være iført hansker og heldekkende klær. Les artikkel i BT [ekstern lenke]. Der er planter både langs elven fra innkjørselen, og nede ved pumpehuset. Noen som er med på en mini-dugnad?
 • Nøklene som ble funnet ved #33 …har nå funnet sin eier.
 • Bilder fra årets vårdugnad!

Året 2006

Året 2005

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*