• Søndag 26. mai 2019 kl 06
  Delvis skyet. 7° kl. 06. Svak vind, 2 m/s fra nord-nordvest. Det er ikke ventet nedbør mellom kl. 06 og 12.

Vevsidene …

...er kortreiste, og i miljøvennlige farver. Vevmester er Ketil Svendsen, bundet til sidene med disse lenkene:

Kort om parkering

6. februar 2010: Vi fikk i dag en velvillig sjel med traktor til å kjøre en skraperunde på Torvetua, slik at vår faste brøytekontraktør klarer jobben videre med lettere utstyr. John Deere? Dear John!

Islaget var tykt, så asfalt og vårstemning tyter kun ut enkelte steder. Viktigst for oss var å få vekk det tykke salt-, slaps- & slush-laget som lå i veibanen, samt minske issvullene. Førsteprioritet for dette arbeidet var parkeringsplassene, og veiene mellom disse. Øverste, ytre parkeringsplass har i stor grad i vinter måttet låne plasser på nederste, ytre plass. Vi kommer i tillegg til å revurdere hvilke strekk som skal omfattes av pløying: vi er lydhøre.

Vi ber derfor alle parkerende om å gjøre en vanskelig vinter til en tålelig bra parkeringssituasjon:

 • Parkér nært! En meter mellom bilene er harry …  😉
 • Stå bak naboen som er på ferie.
 • Ditto for de som har to eller flere biler.
 • De som gjester på annen plass enn normalt, må oppføre seg deretter: en nyspadd parkeringsplass betyr at en nabo har gjort en kjempejobb. Tar du den, bør du kanskje spa en ny til henne?
 • Myrdalsturister må vennlig bli fortalt at de nok ikke kan låne plass: vi har ikke nok selv (men pass på at riktig folk får sitt pass påskrevet – skribenten her har blamert seg ut på å leke Narvestad med bursdagsfølget til nær nabo … ytterst pinlig.).

Og husk, som Michael Krohn sier det: «Det går mot lysere tider».

1 kommentar tilKort om parkering

 • Einar 35

  Hei!
  Det har vert kjekt med 4hjuls trekker i disse tider.
  Vi nederst i «Øvrevegen», altså hus #33, 37, 35 osv, har jo direkte vert avskåret mht kjørbar vei, vare levering, osv. En post bil sto fast i et par timer en dag og heldig vis har det ikke vert behov for sykebil. Dersom det ikke skal brøytes maskinellt ned denne veien, må hvær hus stand i hvertfal måke manuellt en gangbar sti helt ned til «trollstien».

  Parkerings plassen bør berkes med PRIVAT PARKERING, uvedkommende taues for ……. det er til tider mange turgåere som parkerer her.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*