Vevsidene …

...er kortreiste, og i miljøvennlige farver. Vevmester er Ketil Svendsen, bundet til sidene med disse lenkene:

Fot i kommunedøren

Bergen kommunes søken etter å gjøre den byråkratiske hverdagen enda enklere bærer frukter. En ny, kommunal nettjeneste tilbyr direktemeldinger inn i sakssystemet.

Hull i asfalten? Manglende veilys? Sønderskutt veiskilt? Noen klikk, og sambandssentralen i Bergen kommunes spesialkommando yrer av aktivitet …

Kanskje ikke helt slik, men det gjør det veldig praktisk for oss […]

Sjekk info!

Bak passord og lukkede dører finner dere nå epost- og mobiltelefoninformasjon på stort sett alle beboere. Parkeringsinfo er mest for varslingens del. Og nei, vi legger ikke ut skattetall, paparazzibilder eller annet uhumskt.

Kan dere sjekke listene, og gi tilbakemelding på om a) kontaktperson, b) epostadresse og c) mobilnummer er riktig?

[Gå her]

[…]

No summertime blues

Se alle bildene fra Alice i neste post!

Nå som sommeren har tatt de beste fra våre rekker, og gjort parkering til en enkel sak (selv med lukkede øyne og hånden på paraplyen), er det kanskje på tide å skrive noen ord om hvordan den samlede torvetua.no-redaksjon har opplevd året så langt?

[…]

torvetua.no oppgraderer

Vi kjører en mild oppgradering (dog litt mer krydret enn de vanlige, som gjøres dann und wann) av infrastrukturen bak vevsidene våre.

Hvis dere ser ting som skurrer, bilder/lenker som ikke fungerer: gi beskjed!

Og, hvis dere selv trenger hjelp, rop ut:

[…]

Fra forrige vevsider

Sakset fra våre gamle vevsider. Enkelte lenker er utdaterte:

Året 2009 (190909) Dugnad: Høstdugnad lørdag 19. september, klokken 12-1600. I år er temaet vegetasjon. Rydding og kutting ved gråvann nord, generell kutting av greiner, slåing av gress og fjerning av sandkasse ved vannverket.. Husk egnet verktøy, kaffe, drikke og egnede klær! Vel møtt, […]

Nye sider!

Våre gamle sider, (dog nyere enn våre eldste sider) laget med Google sin gratisløsning googlepages, møtte i år en ublid skjebne i form av ikke-eksistensen til nettopp googlepages. Google mente sites var et bedre konsept; det mente ikke vi.

Vi tar natten til hjelp, vevmesteren og naboen i treet utenfor. Foto: […]